Ny podcast episode med besøg af AI-Morten

For at vise hvad AI kan har vi lavet en hel podcast-episode med Morten Rosenmeiers digitale tvilling AI-Morten. Den rigtige Rosenmeier medvirker på intet tidspunkt i podcasten. Synspunkterne er derfor ikke Rosenmeiers men er udtryk for en ren parodi. Lyt derfor alene til podcasten for at få et indblik i AI-teknikken.

 

Vi har lavet episoden for at vise teknologiens muligheder. For at forstå juraen på området er det nemlig afgørende at forstå teknikken. Man kan nu skabe en egentlig samtale med AI. Det understreger bl.a. vigtigheden af transparens ved brugen af AI (bl.a. i forhold til deepfakes og træningsdata). Det er en vigtig del af den kommende AI-forordning

 

Lyt med her!

 

Kreditering:

– Harry Belafonte “The Banana Boat Song” Grand Ballroom

– Spooks “TheRyanInterlude” (Elevator Muzak)

– Aqua “Barbie Girl” Universal Records

– Diverse underlægning Noizeworks