Ny podcast episode med fokus på nyheder indenfor Entertainmentretten

I denne episode får Entertainmentretten besøg af professor Søren Sandfeld Jacobsen samt stud.jur Johannes Stilhoff, der sammen med det faste værtspar, Morten Rosenmeier og Jakob Plesner, dykker ned i de seneste nyheder inden for Entertainmentretten. Det centrale fokus i denne episode er den rivende udvikling inden for kunstig intelligens, som medfører nye retssager nærmest ugentligt.

Podcasten indledes med en drøftelse af den seneste udvikling inden for kunstig intelligens, særligt i forhold til træningsdata samt input og output af AI-systemer. Hvornår anses noget for at være ophavsretligt beskyttet? Hvornår er der tale om krænkelser? Og under hvilke omstændigheder kan brugere og platforme tænkes at ifalde et ansvar? Disse spørgsmål er ikke nye, men udforskes og diskuteres i dybden baseret på den seneste udvikling.

Derudover kigges der også nærmere på en aktuel retssag om brunsviger. Her undersøges det, om man kan anvende fotos af brunsviger i videoer, såfremt det sker med et glimt i øjet. Og gælder der en særlig fynsk humor?

Denne episode er den første af to, da der skete så meget på området, at vi var nødt til at dele diskussionen op i to afsnit. Der er masser at se frem til, så sørg for at tune ind og blive opdateret på de seneste tendenser inden for Entertainmentretten og kunstig intelligens.

Lyt med her!

Kredit:

• Uddrag fra filmen Terminator OST Main Theme

Skrevet af: Brad Fiedel

Instrueret af: Brad Fiedel

Fremført af: Brad Fiedel

Udgiver: Milan Records

• Uddrag fra filmen Terminator OST Love Scene Theme`

Skrevet af: Brad Fiedel

Instrueret af: Brad Fiedel

Fremført af: Brad Fiedel

Udgiver: Milan Records

• The Weeknd – Blinding Lights

Skrevet af: Abel Tesfaye, Ahmad Balshe og Jason Quenneville

Produceret af: The Weeknd, Oscar Holter, Max Martin

Fremført af: The Weeknd

Udgiver: Republic Records

• Sabrina – Boys – Summertime Love

Skrevet af: Sabrina Salerno og Elvio Moratto

Produceret af: Claudio Cecchetto

Fremført af: Sabrina

Udgiver: Baby Records

• Patrick Hernandez – Born To Be Alive

Skrevet af: Patrick Hernandez

Produceret af: Jean Van Loo

Fremført af: Patrick Hernandez

Udgiver: Aquarius (formentlig, da det er angivet som “Hernandez Music” på nogle udgivelser)

• Diverse underlægning c/o Noizeworks