Ny podcast episode om nyheder indenfor Entertainmentretten del 2

I denne episode fortsætter Søren Sandfeld Jakobsen, Morten Rosenmeier, Johannes Stilhoff og Jakob Plesner Mathiasen drøftelserne af de mest aktuelle nyheder inden for Entertainmentretten.En ny udvikling i Ed Sheeran sagen sætter gang i en længere drøftelse af musikrettigheder. For hvor meget skal der til for at musik egentlig beskyttes ophavsretligt? Flere af gæsterne afslører at de selv er fritidsmusikere og der drøftes musik-problemstillinger med relation til Kim Larsen, Elvis m.fl.Musikdrøftelsen fortsætter med en ny sag om offentlig fremførelse af musik, ligesom gæsterne drøfter om brugen af musik i en voldelig scene i tv-serien Narcos kan udgøre en krænkelse af de såkaldte ideelle rettigheder.Podcasten sluttes af med en ny ophavsretlig sag om specialagenter og PET, samt sagen om kunstværket Take the Money and Run, hvor en kunstner leverede et blankt lærred til et museum og beholdt de penge som museet havde betalt. Er det lovligt?

Lyt med her!


Krediteringer:• Marvin Gaye – Let’s Get It On

Skrevet af: Marvin Gaye og Ed Townsend

Produceret af: Marvin Gaye

Fremført af: Marvin Gaye

Udgiver: Tamla Records• Ed Sheeran – Thinking Out Loud

Skrevet af: Ed Sheeran og Amy Wadge

Produceret af: Jake Gosling

Fremført af: Ed Sheeran

Udgiver: Atlantic Records• Uddrag fra Youtube Snippet Elvis Presley – Singing “Uh Huh”

Fremført af: Elvis Presley• European Jazz Trio – Clair De Lune

Skrevet af: Claude Debussy (oprindelig komponist)

Fremført af: European Jazz Trio• Daniel Pemberton – The Man From UNCLE Theme

Skrevet af: Daniel Pemberton

Produceret af: Daniel Pemberton

Udgiver: WaterTower Music• Diverse underlægning c/o Noizeworks

Produceret af: DJ Noize

Fremført af: DJ Noize