Medlemsmøde 12. december 2023

Kære medlemmer

 

Dansk Selskab for Ophavsret inviterer hermed til årets sidste medlemsmøde, som finder sted tirsdag den 12. december kl. 16:30-18:00 hos Gorrissen Federspiel i Axel Towers på adressen Axeltorv 2, 1609 København V.

 

På medlemsmødet tager vi et nationalt, europæisk og internationalt tilbageblik på året, der er gået inden for ophavsretten. Oplægsholderne er:

 

  1. Zebbie Elisabeth Oyier Gaya, Kulturministeriet
  2. Amalie Sejer Clemensen, Kulturministeriet
  3. Charlotte Mittet Høfler, Gorrissen Federspiel
  4. Jørgen Blomqvist, adjungeret professor Københavns Universitet

 

Desuden vil der blive optaget en live podcastepisode af Entertainmentretten, hvor vi sætter fokus på AI. Vi får besøg af Jakob Stegelmann og vi vil drøfte hvordan AI er portrætteret i film, hvordan teknologien er i dag og hvordan juraen er på området. DJ Noize sørger for at teknikken og musikken spiller.

 

Derudover vil vi gerne minde jer om at indsende indstillinger til Ophavsretsprisen 2024. Dansk Selskab for Ophavsret uddeler hvert år Ophavsretsprisen til en person, der har gjort en særligt bemærkelsesværdig indsats inden for ophavsretten. Vi opfordrer jer til at sende en indstilling med navn og titel samt en kort begrundelse på den person I mener skal vinde prisen i 2024.

 

Tilmelding sker til meha@gorrissenfederspiel.com senest den 4. december 2023.

 

Efter medlemsmødet vil der være julehygge med gløgg og æbleskiver frem til ca. kl. 19:00. Vi ser frem til at modtage jeres indstillinger til Ophavsretsprisen og håber på at se jer til medlemsmødet den 12. december 2023.

 

På vegne af Dansk Selskab for Ophavsret

 

Jakob & Morten