Femte episode i podcast om entertainmentretten

Femte episode i podcasten Entertainmentretten er udkommet. Podcasten, der beskæftiger sig med jura inden for underholdningsbranchen, kigger i denne omgang på brugen af EM i reklamer. EM-slutrunden i fodbold er lige rundt om hjørnet, og det skaber medieomtale. Må man bruge spillertrøjer i reklamer? Eller må man lave reklamer, der skaber associationer til EM uden at spørge om lov? Kan man retmæssigt bruge kendte sportspersonligheders navne i kommercielle sammenhænge? I denne episode stiller Jakob Plesner Mathiasen og Morten Rosenmeier skarpt på brugen af sportslige begivenheder i reklamer. Hvor går grænsen mellem retmæssig udøvelse af ytringsfrihed og retsstridig reklamering? Hvordan kan brugen af eksempelvis EM komme i karambolage med markedsføringsloven? Bliv klogere på disse spørgsmål og meget mere i nyeste episode af Entertainmentretten.

Lyt med her.