Sjette episode af podcasten Entertainmentretten

Entertainmentretten er en podcast om jura i underholdningsbranchen. Sjette episode er et ægte marathonafsnit, hvor de to faste værter, Jakob Plesner Mathiasen og Morten Rosenmeier, får besøg af en dygtig advokat inden for blandt andet sportsret. 

Er Ronaldo en engel eller en skurk? Hvad har UEFA og Black Lives Matter-bevægelsen med hinanden at gøre? Og går professor Morten Rosenmeier for langt, når han tiltaler Jakob Plesner Mathiasen som ‘sin unge ven’? I denne episode diskuteres blandt andet ytringsfriheden i samspil med ophavsretten, og hvordan kulturelle interesser og tidens tendenser spiller ind på fortolkningen af denne. EM-slutrunden er i fuld gang, og det fører sportsretlige spørgsmål med sig. Lyt med i dette marathonafsnit af Entertainmentretten, hvor den dynamiske duo får besøg af advokat Frederik Bruhn, som har stor viden og erfaring inden for sportsret. 

Lyt til episoden her.