Ny podcastepisode om seneste nyt indenfor Entertainmentretten

Gør dig klar til en sprudlende ny episode af vores podcast, hvor værterne Jakob Plesner Mathiasen og professor Morten Rosenmeier tager dig med på en juridisk rutsjebanetur inden for den seneste udvikling indenfor Entertainmentretten. Der er sket meget. De går i dybden med de seneste måneders mest interessante sager og tendenser, herunder et blik på den banebrydende udvikling inden for AI-musik og de første NFT-domme med involvering af store navne som Hermes og Juventus.

I denne episode sætter Jakob og Morten også fokus på retssagen mellem Würtz og Bitz om designkrænkelser – en sag, der resulterede i den største erstatning nogensinde givet til en designer i en dansk retssag med hele 6,4 millioner kroner. De drøfter, om dette resultat alligevel er udtryk for et lavt erstatningsniveau og hvilke konsekvenser det kan have for designbranchen.

Derudover dækker de spændende emner som tv-klip fra Premier League-kampe, pressens ytringsfrihed kontra ophavsrettigheder, og et nyt lovforslag inden for ophavsret, der kan få stor betydning for producenter og kunstnere.

Så spænd dig fast og lad Jakob Plesner Mathiasen og professor Morten Rosenmeier tage dig med på en hæsblæsende rejse gennem en verden af Entertainmentret. Dette er en episode, du simpelthen ikke må gå glip af!

Lyt med her: Episode 29: Nyhedspodcast – Entertainmentretten | Podcast on Spotify 

Krediteringsliste:

– Whitney Houston, Dolly Parton, David Foster “I will always love you”

– Uddrag fra reklame: McDonalds Big Mac Commercial 1960

– David Guetta “Future Rave Sound”

– Bengt Hallberg “Truddelutt”

– Uddrag fra: “The Departed” – “Costello smells a rat”

– George Duke “Reach Out” 12 Inch Version

Uddrag/lydklip fra: Sports Lørdag – “Velkommen osv..”

– Diverse Logic X underlægning

– Custom foley sounds