Ny podcast om IP rettigheder i teaterbranchen

I denne episode får podcasten besøg af Rikke Hedeager som er teaterchef og kunstnerisk leder af teatrene Revolver & Republique samt af Lone Amtrup som er agent og rådgiver for nogle af Danmarks dygtigste forfattere.

Rikke og Lone giver os et unikt indblik i hvordan teaterbranchen fungerer og hvordan forfattere får opsat deres værker på teatret. Det kræver et tæt samspil mellem forfattere, agent, forlag og teater før det hele går op i en højere enhed.

Hvordan forvalter man kunstnernes rettigheder med respekt? Hvordan er balancen mellem kommercielle rettigheder og respekten for kunsten? Hvor stor indflydelse har forfattere på teateropsætninger? Og hvad gør man egentlig hvis corona eller andre omstændigheder gør at teaterforestillingen slet ikke kan sættes op?

Det er bare nogle af de spørgsmål som vi kommer ind på i denne episode. Her bliver der virkelig sat fokus på kulturen. Vi drøfter selvfølgelig også nogle af de domme som har været på området og hvad der kan udledes af retstilstanden.

– Diverse Logic X Underlægning

Fremført af – DJ Noize

Udgiver – DJ Noize